Plek’s Midsummer

23 juni

Plek's Midsummer

Op 23 juni vieren we het begin van de zomer met onze eigen Plek’s Midsummer!

Beeld je in: de parking voor onze deur wordt omgetoverd tot een gezellig bohemian marktje met wat kleding,  kussens, juweeltjes. Er staat een band te spelen. Je nipt van je cavaatje of mocktail. Zo dadelijk haal je je bord vol heerlijke groenten en je passeert langs de BBQ man voor je stukje vlees of je falafeltjes. Het leven is mooi. De zomer is begonnen.

Reserveer op voorhand je plek voor de BBQ! 

Ja, er zal ook een heerlijke, healthy BBQ plaatsvinden. Zo weten wij hoeveel eten we moeten maken en zo ben jij zeker van heel wat lekkers. Kom je op voorhand in Mijn Plek ook nog even betalen, dan is je eerste drankje alvast op onze kosten.

Prijs: 28,5 voor een bord vol heerlijke salads, geroosterde aardappeltjes, de heerlijkste sausjes en een assortimentje BBQ vleesjes of falafels. Zeg bij je reservatie of je kiest voor de versie met vlees of de vegetarische versie. Een lekker stuk homemade gebak als dessert is inbegrepen!

Boek je plek voor onze BBQ > 

Schrijf je in voor de workshop Floral Hoops, door Hedwig van de Binderij. 

Maak samen met Hedwig een ‘Floral Hoop’, een toffe bloemendecoratie om op te hangen in je huis. Boek je plaats op voorhand, dan weet Hedwig hoeveel bloemen ze moet voorzien.

Prijs: 39,5 euro(diameter 40 cm)

Verder op het programma:

  • Muziek met FÄM, Dirk Cassiers en Bart Meyvis in een akoestische set en Jean Bosco Safari.
  • Bohemian markt.
  • Workshop juweeltjes maken voor de kids
Vragen of meer info nodig? Kom even langs in Mijn Plek of mail naar pam.ferket@mijnplek.be