fbpx
My Story

Mijn verhaal

Mijn Plek

Mensen die me niet zo goed kennen, verklaren me gek.  Waarom zou je je in godsnaam op je 48 jaar nog in zo’n avontuur storten.  Iets totaal nieuws opstarten, compleet buiten je comfortzone, helemaal opnieuw beginnen in een andere sector terwijl je toch “iemand” was in de communicatiesector.

Dromen van een plek waar ik mensen kan ontvangen

Mijn vrienden en familie weten wel waarom: al jaren, misschien al wel heel mijn leven, droom ik van een PLEK waar ik mensen kan ontvangen. Een PLEK waar je even kan ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, waar het gezellig is, waar je op adem kan komen, waar je je vrienden en familie kan ontmoeten. Bij mij hoort daar eten bij. Voor mij is de ultieme ontspanning het moment dat je met zijn allen aan tafel gaat. Met een goed glas en eten waar je van kan genieten. Omdat het lekker is maar ook gezond, eten dat je lijf voedt maar ook je hart omdat je de tafel deelt met mensen waar je om geeft.

Ooit werd ik emotioneel van de manier waarop het ontbijt in een hotel in Zweden gepresenteerd was: zo puur, authentiek, écht. Het is vanuit dat gevoel dat ik van mijn PLEK jullie PLEK, onze PLEK wil maken. 

Ik hou van mooie dingen. échte dingen.

Ik vind het zelf ook heerlijk om alleen ergens een koffietje gaan drinken, met een goed boek of je favoriet magazine.  Of met je PC om wat te kunnen doorwerken. Ik kan daar intens van genieten en haal daar veel energie uit.

Op vakantie stap ik graag binnen in voedingswinkels, op zoek naar producten die ik niet ken. Ik val op mooie verpakkingen, ik word bewogen door verhalen van mensen die met veel passie hun producten produceren, van familiebedrijven, van tradities die blijven leven, van gepassioneerde mensen die tegen de stroom in zwemmen en blijven gaan voor  hun ding.

Ik hou van mooie dingen, van échte dingen. Ooit werd ik emotioneel van de manier waarop het ontbijt gepresenteerd werd in een hotel in Zweden: zo puur, authentiek, écht. je kon in dat ontbijt de passie van de eigenaars voelen. Het is vanuit dat gevoel dat ik van mijn PLEK jullie PLEK, onze PLEK wil maken. Een PLEK waar ik maar ook jullie blij van worden. Waar we mekaar kunnen ontmoeten en herinneringen kunnen maken. Hier bij mij aan mijn tafel..

Zin om naar Plek te komen? Klik op de knop en boek jouw plek in Plek.