Waelkens Tafels. Elke tafel heeft een verhaal.


Waelkens Tafels. Elke tafel heeft een verhaal.

Op mijn verlanglijstje voor de inrichting van PLEK stond een grote tafel, à la Pain Quotidien. Niet persé qua look maar wel volgens het principe van allemaal samen gezellig aan één grote tafel.

 

Op zoek naar

Ik had me een duidelijk beeld gevormd van hoe die er uit moest zijn. Via een rondvraag op Facebook naar een potentiële partner kwam ik bij Jean-Marie Waelkens terecht. Er zijn zo van die mensen die je raken omwille van hun verhaal, hun passie, hun creativiteit en Jean-Marie was zo iemand.

“We houden van overproportionering en vertrekken van authentieke elementen zoals kloostertafels of lange boomgaardtafels. Daarnaast geven we elk meubelstuk zijn eigen patine, dat we zelf samenstellen. Net zoals een kok zijn eigen preparaat maakt of een schilder zijn doek prepareert”, aldus Jean-Marie.

En zo geschiedde

En zo geschiedde: samen met zijn zoon Olivier, die het creatieve luik voor zich neemt, gingen we op zoek naar de ideale tafel voor PLEK. Poten, tafelblad, look & feel, kleur, soort hout, bijhorende banken, alles werd nauwkeurig besproken en overlegd. Ze overtuigden me ervan om ook de kleinere tafels te matchen met de grote tafel om zo een mooi geheel te vormen.

We houden van overproportionering en vertrekken van authentieke elementen zoals kloostertafels of lange boomgaardtafels. Daarnaast geven we elk meubelstuk zijn eigen patine, dat we zelf samenstellen. Net zoals een kok zijn eigen preparaat maakt of een schilder zijn doek prepareert

Call-to-action

Categories

+ There are no comments

Add yours